Неділя, 28 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Тер’єрку-втікачку спіймали після 6,5 років життя у лісі

Важливо

12-річна чорна паттердейл-тер’єрка Роузі потрапила у пастку до волонтерів у лісі біля англійського села Кроулі-Даун. Вона 6,5 років до того жила у лісах поблизу.

Про це розповідає UPI.

Роузі була безхатьком. Щоправда, невідомо, чи від самого народження. Місцева родина із Західного Сассекса взяла її з притулку. Однак із новими господарями пес не пробув і доби – і втік у ліси.

Про чорного собаку очевидці повідомили наприкінці листопада цього року. Зоозахисники із Lost Dog Recovery встановили фотопастку, аби подивитися, хто ж то – здичавіла собака чи хтось просто випустив улюбленця погуляти. І на світлинах упізнали паттердейл-тер’єра.

Пса заманили у пастку із куркою. Зоозахисники кажуть – були шоковані, що це Роузі і що вона пів життя прожила сама у лісі.

Родина, від якої Роузі втекла, тепер не може взяти її назад – обставини змінилися. Але кажуть, раді, що вона жива і знайшлася.

Зараз Роузі займається притулок Last Chance Animal Rescue. Скоро вона знову буде готова до адопції.

Як розповідало BitukMedia, пес із кличкою Боніфацій після підриву росіянами Каховської ГЕС вибрався на пліт та доплив аж до Одеської області. Врятованого безхатька забрала родина із Польщі.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі