Субота, 4 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Собака, врятований у Каховській катастрофі, знайшов дім у Польщі (ВІДЕО)

Важливо

Пес із кличкою Боніфацій після підриву росіянами Каховської ГЕС вибрався на пліт та доплив аж до Одеської області. Врятованого безхатька забрала родина із Польщі.

Про це повідомляє у Facebook громадська організація “Animal SOS Odessa”.

Відразу після порятунку пес пройшов лікування та реабілітацію, а потім кілька місяців жив у Центрі адопції.

“Ми пройшли довгий шлях у клініках, обстеження, лікування, реабілітацію. Кілька місяців Бонечка провів у нашому Центрі адопції і швидко завоював серця і наших волонтерів, і всіх гостей – своїм чудовим характером, чарівною посмішкою, довірою до людей”, – розповідають волонтери.

Боня, як лагідно називають його, уже зараз перебуває у Польщі. Знайти господарів допомогли у Центрі адопації. Поляки сплатили витрати на усі документи та вартість перевезення пса – Боня їхав в окремому купе.

“Ми дуже переживали як Боня перенесе дорогу, як прийме свою нову родину. Зараз усі клопоти та хвилювання позаду, Боніфацій у Польщі, вже гуляє у парку зі своїми господарями, спить на м’якій ковдрі, щасливий, розслаблений та коханий”, – розповідають волонтери.

Кожна така історія – це диво для тварини, кажуть вони

Як розповідало BitukMedia, херсонського котячого лемура Адама евакуювали до Києва після того, як він отримав контузію. Тепер, аби він не тужив, волонтери відшукали його подругу Джулію.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі