Неділя, 5 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Чотири роки пролежав паралізований – незрячий масажист безкоштовно реабілітує військових (ВІДЕО)

Важливо

Сергій Сидоров раніше працював далекобійником. Після ДТП чотири роки пролежав прикутим до ліжка та втратив зір. Потім одужав завдяки масажу. Тепер сам безкоштовно допомагає українським військовим.

Історію чоловіка розповідає ШоТам.

У ДТП Сергій потрапив у 22 роки – і повністю втратив зір, міг відрізняти лише день від ночі. Від відчаю чоловік, прикутий до ліжка, опустив руки.

“Аварія дуже погана була. Потім дуже багато лікарень. Мені взагалі не давали шансів, сказали, що 3-4 місяці й усе”, – пригадує Сергій.

Однак чоловік прожив чотири роки. Про нього почула масажистка Ірина. Вона прийшла і почала робити Сергію масаж. Завдяки йому він почав рухатися. За рік почав самостійно ходити.

“Я поставив питання не «За що?», а «Для чого?», і потім у мене зовсім перевернулося все бачення. Я по-іншому почав дивитися на все”, – каже чоловік.

Так Сергій заснував масажну студію “Бачу тіло руками” у Києві. Робить там класичний, рефлекторний, лімфодренажний, антицелюлітний та лікувальний масажі.

Із початком повномасштабного вторгнення чоловік почав їздити у військові частини. А тепер запрошує військових до себе на безкоштовний масаж. Каже, за 1,5 роки допоміг уже 30 українським бійцям.

Зараз Сергій мріє відкрити центр ЛФК та допомагати ще більшій кількості військових.

Як розповідало BitukMedia, український співак Михайло Хома DZIDZIO та незряча дівчинка-волонтерка Анна-Марія Герман заспівали разом пісню “Ліхтарики”. До того Анна-Марія співала на вулицях та у храмах, аби зібрати 2 млн для ЗСУ.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі