Вівторок, 7 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Дивовижна” відданість справі: учень автошколи 59 разів завалив теоретичний іспит

Важливо

У Британії учень автошколи 59 разів провалив теоретичний іспит, перш ніж його скласти. Натомість разом із задовільним результатом дістав похвалу за “дивовижну” відданість справі.

Про це повідомляє ВВС.

Водій, ім’я якого не називають, витратив 1380 фунтів стерлінгів (63,9 тис. грн) і близько 60 годин в екзаменаційному центрі в місті Реддіч, щоб зрештою отримати задовільний результат тесту.

Так учень, сам того не бажаючи, встановив неофіційний рекорд за кількістю спроб скласти водійський іспит у Британії. Хоча труднощі з теорією були й в інших майбутніх водіїв. Наприклад, один з учнів у Галлі провалив 57 тестів, інший у Гілфорді – 55, а водій у Танбрідж-Веллсі не впорався із завданням 53 рази.

Кожна спроба водійського іспиту коштує 23 фунти стерлінгів і займає близько години. В автошколі радять не недооцінювати теоретичний іспит і наголошують, що передача – це ключ до успіху.

Як раніше розповідало BitukMedia, в Японії поліція та автоінструктори застосували непересічний підхід до безпеки дорожнього руху – вони дозволяють водіям вживати алкоголь, перш ніж сісти за кермо. Звісно, у виховних цілях.

А у місті Спрінгфілд, штат Колорадо, нетверезий водій намагався переконати поліцейських у тому, що не він, а його собака перевищив швидкість при керуванні автомобілем. 

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі