Вівторок, 7 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Сміттярі перекопали 20 тонн сміття, аби знайти обручку жінки

Важливо

Сміттярі із американського штату Нью-Гемпшир перебрали 20 тонн відходів, аби знайти обручку. Її випадково втратила місцева мешканка, коли її партнер викидав сміття.

Про це повідомляє UPI.

Історію розповів директор компанії із вивезення сміття Windham General Services Денніс Сенібалді. Йому зателефонувала жінка, яка дуже слізно просила знайти її обручку, яку її чоловік випадково викинув зі сміттям.

Жінка розповіла сміттяреві усе – коли її партнер викинув сміття, що було у сміттєвому пакеті та навіть яке авто водить її благовірний.

Це був день після Дня Подяки, тож Сенібалді не відмовив. Через камери відеоспостереження він спробував відшукати сміття із дому жінки – і йому це вдалося. Але проблема, що поверх того мішка накидали ще гору мішків зі сміттям висотою 3,7 м.

Тож Сенібалді викликав команду своїх співробітників і ті взялися до роботи. Розгрібання тривало дві години. Потім директор самотужки дістав перстень із мішка, відмив та відчистив його і повернув жінці. Каже, її радощам не було меж.

Сенібалді каже, це вже тричі за два роки, коли обручки опиняються у смітті. Попередній раз це сталося рівно рік тому.

Як розповідало BitukMedia, підліток з металошукачем вчасно нагодився на пляжі Південної Кароліни. Хлопець прийшов на допомогу чоловіку, який геть невчасно загубив обручку, з якою збирався зробити коханій пропозицію.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі