Вівторок, 7 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Врятувати пропозицію: юнак знайшов загублену на пляжі обручку (ВІДЕО)

Важливо

Підліток з металошукачем вчасно нагодився на пляжі Південної Кароліни. Хлопець прийшов на допомогу чоловіку, який геть невчасно загубив обручку, з якою збирався зробити коханій пропозицію.

Про це розповідає портал UPI.

Управління поліції Міртл-Біч повідомило, що чоловік зі штату Теннессі звернувся до правоохоронців через прикрість – він готувався зробити пропозицію руки та серця своїй дівчині, коли зрозумів, що десь у піску загубив обручку.

Шукати згубу взялися кілька поліцейських разом зі службовим собакою на ім’я Гоглз. З пропозицією допомогти до них підійшов 15-річний Ісайя Крекелер. Хлопець проживає в штаті Огайо, а у Міртл-Біч (Південна Кароліна) відпочиває на канікулах.

Поліція радо прийняла допомогу, адже в підлітка був металошукач. Крекелер приніс пристрій з собою, щоб шукати скарби на пляжі. І він їх знайшов – загублену каблучку нещасного закоханого. При чому витратив на це менше хвилини.

“Якщо в них буде син, нехай назвуть на мою честь” – така винагорода порадувала би рятівника закоханих.

Як розповідало раніше BitukMedia, поліція канадського міста Пентіктон оприлюднила заяву про розшук власника обручки. Прикрасу у міському каналі випадково знайшов місцевий плавець. Як виявилось, вона пролежала на дні 17 років.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі