Субота, 27 Липня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Твін-бебі-бум: десять пар близнюків народилися в одній лікарні одночасно

Важливо

Десять пар близнюків народилися одночасно в дитячій лікарні американського міста Лос-Анджелес, штат Каліфорнія. Тамтешні медики звикли до багатоплідних пологів, але така кількість вражає й їх.

Про це повідомляє The Messenger.

Персонал дитячої лікарні Cedars-Sinai Guerin поки що не може з упевненістю сказати, чи є одночасне народження у відділенні неонатальної інтенсивної терапії десяти пар близнюків рекордом. “Ми дуже схвильовані”, – заявила асистент медсестри відділення неонатальної інтенсивної терапії Ешлі Річардсон.

Вона наголосила, що у лікарні звикли до народження близнюків та багатоплідних пологів загалом, але ніколи не стикалися з такою кількістю одразу.  “Це змушує нас не розслаблятися”, – пожартувала медсестра.

Вага новонароджених варіюється від трохи менше ніж 1 кг до 2,7 кг. Зазначається, що більшість пар близнюків є хлопчиками.

Як розповідало раніше BitukMedia, шість пар близнюків почали навчатись в одній паралелі у середній школі Фішгард, графство Пембрукшир, Велика Британія. Всім їм по 11 років. Чотири пари близнюків – однояйцеві. 

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі