Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Обирайте дорослих хатніх улюбленців, вони мають ряд переваг – преса

Важливо

Хоча усі прагнуть взяти додому маленьке цуценя чи кошеня, адопція дорослої тварини несе багато позитивних можливостей. Серед них – більший досвід і усталені корисні звички у тварини, уже визначений зріст і вага улюбленця та можливість врятувати життя покинутому чотирилапому.

Про це пишуть журналісти New York Post.

Старші тварини зазвичай переживають різні етапи життя, тож стають більш спокійними та менш вимогливими, а характер у них навпаки стає більш глибоким. Зазвичай вони потребують мінімум тренувань і відносно легко інтегруються в родину та щоденну рутину.

Врятовані старші тварини, які фактично отримали другий шанс, часто дуже прив’язуються до господаря і відчувають до нього вдячність.

Крім того, старші улюбленці більш спокійні, тож підійдуть для людей похилого віку, які не дуже хочуть проводити час активно. Натомість, старші тварини зазвичай більш сильно появляють свої тепло та любов до господаря, вони більш лояльні до нього.

Крім того, із дорослим улюбленцем уже все зрозуміло – який у нього розмір, вага і порода. BitukMedia раніше писало про ненадійного продавця, який видавав цуценя гієни за бульдога.

Як повідомляло BitukMedia, у Кривому Розі волонтери створили кав’ярню, у якій живуть троє врятованих ними котів. Тварин пролікували та щепили, тож для відвідувачів взаємодіяти із ними безпечно.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі