Неділя, 5 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Життя змінилося назавжди – кінь “Без бою” приніс нечуване багатство безхатьку

Важливо

Безхатько на ім’я Роберт із міста Веллінгтон у Новій Зеландії поставив $3 на кінних перегонах Melbourne Cup на коня Without A Fight . Виграш чоловіка склав $62 712. Тепер Роберт хоче придбати будинок.

Про це повідомляє New York Post.

Роберт розповідає, що останнім часом жив у гаражі, так як не має власного будинку. Аж поки не поставив $3 у місцевому пабі на коня із кличкою Without A Fight (“Без бою”) за день до початку перегонів.

Роберт пригадує, що коли перевірив свій рахунок, то очам не повірив, перевіряв його знову і знову, допоки остаточно не переконався, що сума правильна.

“Це дуже, дуже емоційний процес, друзяко”, – пригадує він.

“Схоже, таки відкрию депозит на житло”, – каже Роберт.

ЯкWithout a Fight переміг на заїзді, можна побачити на відео нижче. Як видно, кінь не поспішав вириватися вперед усю дистанцію і обійшов супротивників лише перед самим фінішем.

Жокей Марк Захра, який був верхи на семирічному мерині Without A Fight, каже, що кінь зробив усе сам, а він просто сидів на спині.

Як розповідало BitukMedia, 16-річна американка Габріелла Бонем із Ель Рено у штаті Оклахома виграла Volkswagen Beetle на похоронах. Лотерея була останньою волею покійної – Діани Свіні. Примітно, що Габріелла не знала цієї жінки.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі