П’ятниця, 10 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Думали, що алігатор – упіймали 5-метрового пітона

Важливо

Змієлови-любителі із американського штату Флорида упіймали бірманського пітона довжиною близько 5 м. Чоловіки збирали просто половити змій інвазивного виду і очистити місцеву екосистему.

Про це повідомляє New York Times.

Майк Ельфенбейн та його син Коул родповідають, що того дня зустрілися з трьома іншими чоловіками у Національному заповіднику Великий Кипарис. Змієлови шукали бірманських пітонів, інвазійну змію з Південно-Східної Азії, яка зараз завдає великої шкоди на півдні Сполучених Штатів. Ці змію полюють на птахів ссавців та інших тварин.

А потім вони одночасно побачили біля дороги величезну змію. Через розміри пітона вони подумали спочатку, що це алігаор. Голова у нього була, як футбольний м’яч, пригадує Майк.

П’ять чоловік усілися на пітона, але навіть тоді той продовжував рухатися, пригадує Майк.

“Божевілля. Це божевілля”, – каже він.

Бірманський пітон має довжину 5,2 м, його товщина в обхваті – 57,5 см, а вага – близько 90 кг, підтвердили у заповідникую.

Майк планує зберегти череп цього гіганта собі на пам’ять і показувати друзям.

Як повідомляло BitukMedia, Університет штату Мічиган став світовим рекодсменом за кількістю експонатів засертованих змій у своєму музеї – близько 70 тис. Однак, колекція не доступна для загального огляду.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі