Неділя, 28 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Вперше два штучні інтелекти провели ділові переговори без участі людини

Важливо

Британська технологічна компанія Luminance розробила штучний інтелект із назвою “Autopilot”. Він став першим ШІ, який провів переговори із іншою нейромережею та уклав із нею контракт без участі людини.

Про це повідомляє CNBC.

“Це ШІ, який веде переговори із іншим ШІ, починаючи від оформлення контракту у  Word, проведення переговорів щодо умов і закінчуючи надсиланням документів у DocuSign”, – розповіла генеральна директорка Luminance Джегер Глюкіна.

При цьому два ШІ комунікували самостійно, люди участі у їхній роботі не брали. Переговори й укладання контракту займають хвилини.

Компанія уже розробляли ШІ під назвою Lumi. Він схожий СhatGPT. Але головнавідмінність “Autopilot” в тому, що він спеціалізується на діловій тематиці і веденні переговорів, в той час, як більшість чат-ботів є універсальними.

Крім того “Autopilot” не лише добре натренований на юридичні тонкощі, його ще й можна пристосувати до власного бізнесу.

Як розповідало BitukMedia, німецька технологічна компанія CulturePulse на замовлення ООН створює 15 млн віртуальних особистостей ізраїльтян та палестинців. Вони мають допомогти спрогнозувати реакцію людей на різні сценарії вирішення ізраїльсько-палестинського конфлікту.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі