Середа, 1 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Креативних українців навчатимуть робити ілюстрації вручну

Важливо

10 листопада дизайнерка та ілюстраторка Ольга Протасова проведе онлайн тренінг на тему “Human-made: ілюстрація, зроблена вручну”. Захід відбудеться у рамках Марафону креативної стійкості від організаторів фестивалю-конкурсу соціальної реклами “Інший погляд”.

Про це повідомляє BitukMedia.

Марафон інтерактивних онлайн лекцій і воркшопів від українських креативників стартував 27 жовтня. До нього залучили топ-експертів, які розкажуть як створювати креатив, який надаватиме бренду цінність; як працювати у креативному середовищі; як створити успішне портфоліо та поділяться іншою ексклюзивною інформацією.

Ольга Протасова є співорганізаторкою нетворкінгового заходу Behance Portfolio Review та Kyiv Desing Week 2023, а також співадміністраторкою спільноти “Ілюстрактор”

Зареєструватися на лекцію Ольги можна за посиланням. Подія відбудеться 10 листопада о 16:30 за Києвом. Для участі потрібен будь-який набір пластиліну та аркуш А4, а також смартфон із камерою.

Головною подією фестивалю “Інший погляд” буде конкурс у квітні 2024 року.

Як повідомляло BitukMedia, 42-річна Рейчел Розенкрантц із американського штатут Роуд-Айленд виготовляє гітари із природних матеріалів, як то міцелій грибів чи риб’яча шкіра. Мріяла стати лютьє з юності, але їй відмовили у навчанні. Тож зараз винаходить нові шляхи самостійно.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі