Середа, 1 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Cпівпадіння? Дружину звинувачують у чотирьох спробах отруїти чоловіка грибами – безрезультатних

Важливо

Австралійку зі штату Вікторія 49-річну Ерін Паттерсон звинуваючуть у чотирьох спробах отруїти свого чоловіка Саймона грибами. Останній раз жінка відправила на той світ свекра й свекруху. Чоловік усі замахи пережив. Ерін переконує – купувала гриби в супермаркеті і китайській лавці спецій.

Про це повідомляє ВВС.

Саймон Паттерсон останнім часом проживає від Ерін окремо. За даними суду, жінка намагалася отруїти його грибами принаймні чотири рази протягом року – із листопада 2021-го по вересень 2022-го.

Четвертий раз був під час спільної вечері із батьками Саймона – Гейл та Дон Паттерсони, обом по 70. На неї жінка запросила і тітка та дядьку свого чоловіка – Яна та Хезер Вілкінсонів. Саймон на цій вечері не був присутнім.

Ерін Паттерсон

Ерін приготувала веллінгтон – яловичину великим шматком на грибній подушці у слойонному тісті. Після цього усі присутні злягли в лікарню. Свекор та свекруха, а також 68-річна Хезер Вілкінсон померли.

Поліцейських зацікавив той факт, що Ерін та її діти лишилися після вечері неушкодженими.

Ерін каже, купувала гриби у супермаркеті і грибну приправу у китайській крамничці, ось до них і питання. Та й сама після злощасного веллінгтона лежала в лікарні – приймала гепатопротектори.

Як би там не було, жінку підозрюють у вбивстві трьох людей. Цікавість публіки та журналістів у крихітному містечку Морвел до неї на стільки велика, що її довелося проводити із камери до зали суду підземним тунелем.

Суд вислухав виправдання Ерін і лишив її під вартою. Справу відклали до 3 травня – прокуратура буде проводити комп’ютерний аналіз зразків, зібраних у будинку жінки.

Як розповідало BitukMedia, eксперти зі штучного інтелекту та професійні грибники закликають аматорів не купувати і не читати книжки про дикорослі гриби, написані нейромережею. ChatGPT заохочує визначити гриб за смаком чи запахом, що може бути смертельним.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі