Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Безхатько виграв 37 тис. євро, але не може їх забрати

Важливо

Безпритульний з італійського міста Сенігалія виграв у лотерею понад 37 тис. євро, але не може забрати гроші через відсутність податкового коду.

Про це повідомляє Corriere Adriatico.

Джанлуїджі довгий час ставив на ті самі сім номерів у лотереї Superenalotto. Ввечері 24 жовтня у букмекерській конторі в Сенігалії італійцю пощастило: ставка у розмірі 1,5 євро принесла йому 37 045 євро.

Після вирахування податку Джанлуїджі, якого багато хто називає Кассано через барійський акцент, залишилося б близько 30 тис. євро. Чоловік каже, що ця сума не змінить його життя назавжди, але дуже допоможе. Однак забрати виграш безхатько не може через відсутність медичної картки та податкового коду.

Массімо Севері, власник магазину, де було придбано виграшний квиток, та Кассано, який виграв 37 тис. євро

Благодійна організація Caritas пообіцяла зайнятися проблемою Джанлуїджі. Представники повідомили журналістам, що нададуть йому копії необхідних документів та допоможуть зробити нові.

“Він хороша людина, ми раді за нього і сподіваємося, що він добре використає цей шанс, щоб жити краще”, – аже Джованні Бомпрецці, директор Фундації “Карітас” в Сенігалії.

Як розповідало раніше BitukMedia, американець зі штату Меріленд виграв у лотерею $50 тис. Він близько 10 років позначав у квитках одну і ту ж комбінацію чисел. Нарешті вона зіграла.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі