Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Оце наполегливість! – чоловік чекав на виграш y лотерею 10 років

Важливо

Американець зі штату Меріленд виграв у лотерею $50 тис. Він близько 10 років позначав у квитках одну і ту ж комбінацію чисел. Нарешті вона зіграла.

Про це повідомляє CNN.

Неназваний гравець із округу Графство принца Джорджа грав у лотерею Bonus Match 5. Квиток коштує $4.

Близько 10 років чоловік регулярно приходив у магазин алкогольних напоїв, купував там лотерейний квиток і ставив на одні й ті ж цифри – 5, 6, 8, 23 і 30.

Комбінація нарешті випала 28 травня. Чоловік, який раніше працював у друкарні, а тепер є пенсіонером, розповів, що спочатку не повірив у виграш. А потім одразу зателефонував дружині. Вона чекала цього моменту майже половину їхнього подружнього життя – вони у шлюбі 22 роки.

Представник державних лотерей штату Меріленд Сет Елкін каже, що люди часто обирають якийсь числовий ряд і ставлять виключно на нього. Це може бути день народження, адреса або людині просто може подобатися така комбінація.

Переможець розповів, що частину коштів він витратить, аби виплатити рахунки, а частину вкладу у заощадження.

Як повідомляло BitukMedia, yкраїнський біженець виграв у лотерею півмільйона євро. Чоловік проживає на території Бельгії. Ця європейська країна не розголошує імена своїх переможців, але дещо про щасливчика таки відомо.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі