Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Жінка через суд домоглася виселення із її дому синів віком 40 і 42 роки

Важливо

75-річна жінка із італійського міста Павія через суд домоглася виселення із квартири двох своїх синів віком 40 і 42 роки. Чоловіки мають роботу, але відмовлялися платити за житло разом із матір’ю.

Про це повідомляє The Guadian.

Жінка, яку не називають, розповіла журналістам, що намагалася переконати синів знайти собі “більш автономний” спосіб проживання. Тим паче, що кожен із них має роботу і міг би платити за власну квартиру. Однак обоє чоловіків не лише не послухали матері, а й відмовлялися розділити з нею комунальні рахунки.

Зрештою, жінка звернулася до місцевого суду, і суддя Сімона Катербі стала на бік матері. Чоловікам вона видала ордер на виселення. Вони мають з’їхати до 18 грудня.

У своєму вироку Катербі зазначила, що батьки мають турбуватися про своїх дітей. Але чоловікам уже за 40, тому на них ця норма не поширюється.

Майже 70% людей в Італії у віці від 18 до 34 років все ще живуть вдома з батьками, згідно з даними 2022 року: 72,6% із них чоловіків і 66% жінки.

Для Італії це норма, коли різні покоління живуть в одному будинку. Але діти останніми роками надто засиджуються у помешканнях батьків. Справа в тому, що економічна ситуація стає напруженою і молоді усе важче знайти стабільну роботу, аби платити за орендоване житло.

Як розповідало BitukMedia, молоді японці та японки на стількі запрацювалися й занурилися у проблеми виживання у сучасному світі, що не хочуть ходити на побачення і заводити дітей. Їхні батьки б’ють на сполох, і тому проводять рандеву замість своїх нащадків.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі