Субота, 4 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Стати схожим на Сатану: татуювальник знову відрізав собі пальці на руках

Важливо

49-річний татуювальник з бразильського штату Сан-Паулу Мікель Фаро ду Праддо, який називає себе “Людиною-Сатаною”, видалив мізинець і частину безіменного пальця на правій руці.

Про це повідомляє Daily Mail.

Праддо відомий тим, що зробив дуже багато бодімодифікацій — пластичних операцій, татуювань та проколів — задля схожості із Сатаною. Його мета — прославитися і потрапити до Книги рекордів Гіннеса з якнайбільшою кількістю номінацій, пов’язаних зі змінами тіла.

На сьогодні бразилець є рекордсменом Гіннеса як людина з найбільшою кількістю підшкірних “рогових” імплантатів на голові – їх у нього 33.

За роки трансформацій чоловік видалив собі вушні раковини, соски, частину пальців на руках та кінчик носа. Крім того, він покрив все тіло татуюваннями, вставив кілька сталевих пластин під шкіру на лобі та срібні ікла в рот. 85 відсотків його тіла покрито татуюваннями, навіть очні яблука.

У 2022 році Прадо вирішив зшити середній та вказівний пальці на лівій руці. Перед операцією татуювальник самостійно зклеїв пальці скотчем, аби звикнути до свого нового “кігтя”. “Мені дуже хотілося поекспериментувати зі своєю рукою. Це було щось таке, чого я ще не робив, тому я мав багато очікувань. Мені дуже сподобався результат”, – розповів він.

А тепер Праддо зізнався, що непокоївся, чи не позначиться видалення пальців на правій руці на його роботі тату-майстра. Хоча спочатку після операції йому справді було непросто, він швидко повернувся до роботи. Праддо досі страждає від фантомного болю, але при цьому дуже задоволений черговим перетворенням.

Татуювальник одружений от вже десять років. Його дружина Керол Праддо, яку прозвали в інтернеті “Жінка-демон”, теж захоплюється бодімодифікаціями та сама допомагає чоловікові змінювати зовнішність.

Як розповідало раніше BitukMedia, жінку, чиє тіло татуйоване на 85%, звинувачують у сатанізмі.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі