Вівторок, 23 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Жінку, чиє тіло татуйоване на 85%, звинувачують у сатанізмі

Важливо

28-річна американка Сара Кастільо – тату-майстер та альтернативна модель. Вона інтернет-селебріті, відома під ніком Сара Саббат. Проте той факт, що 85% її тіла вкрито татуюваннями, не завжди подобається незнайомцям. Є й ті, хто звинувачують жінку в сатанізмі.

Історію Сари розповідає британський Metro.

Сара зробила своє перше татуювання лише у 14 років. І до 28 перетворила свою шкіру на ходяче полотно. 85% її тіла вкрито малюнками.

За цей час вона зробила ринопластику, загострила вуха, витатуйувала очі, шрамувала лоб, пробила великі отвори в ніздрях. В неї пірсинг губ, імпланти на лобі та в грудях.

Фото – Instagram/SarahSabbath

За оцінками Сари з Ель-Пасо, штат Техас, вона витратила на процедури близько 14 тис фунтів стерлінгів (560 тис грн). Жінці подобається її “неземний” вигляд. А от її матері – дуже віруючій британці – ні. Люди часто припускають, що власниця такої зовнішності, або сатаністка або цікавиться окультизмом. Сара каже, що ніколи не займалася подібними практиками.

Сара пояснила: “Люди дивляться на мене і не знають, як приховати свою реакцію. Деяким вдається, а деяким ні. Хтось вважає мене суперкрутою, а хтось – відразливою”. Жінка каже, що їй байдуже, подобається вона людям чи ні. Але судження про неї винятково на основі зовнішності такі зачіпають. “Наскільки я знаю, сатанізм — це свого роду релігія. Я не сповідую її. Але тому, що виглядаю не так, як очікують люди, вони вважають, що можна так обзивати мене”.

Саме такі реакції змусили матір Сари з пересторогою ставитися до її унікальної естетики. Прийняти зміни допомогли ті обставини, що її донька має “законну роботу в галузі” і є “дуже доброю людиною”.

Фото – Instagram/SarahSabbath

Сара каже, що з дитинства була дикою, “ніколи не робила, що скажуть”. Друзі знають, що Сара Саббат трохи “крейзі”, тому вже нічому не дивуються. Але щиро цікавляться процесом загоєння її чергової трансформації.

Зараз жінка працює в індустрії модифікацій і хоче надихнути інших бути тими, ким вони є насправді. Аби ті могли “виражати себе через мистецтво, яке вони можуть носити постійно”.

Ще до кардинальних перетворень Сара захоплювалась унікальною зовнішністю і завжди прагнула вирізнятись. “Я справді відчуваю, що тепер я більше я, ніж раніше. Мої татуювання та зміни допомогли мені почуватися комфортніше та впевненіше”.

Процедури, може, того варті, але кожна з них супроводжується болем – як під час, так і після. Найболючішими змінами для неї стали трансформація вух, імпланти та татуювання на животі. На сьогодні лише 15% тіла Сари залишилося “природним”. Сара планує розправитись і з ними. 

До слова, у квітні 2021 року модель зробила татуювання на очах і ледь не осліпла. Дівчина тимчасово втратила зір, тому що тату-майстер під час сеансу використав забагато чорнил і мало фізрозчину. За словами Сари, вона однаково не шкодує про рішення зробити тату на очах, бо з ними “почувається набагато привабливішою”.

“Я просто хочу, щоб люди знали, що бути собою – це нормально. Робіть усе, що робить вас щасливими. Ми живемо лише раз. І, звичайно, будь добрими”, –  закликала Сара Саббат.

Як повідомляло раніше BitukMedia, науковці з Технологічного інституту Джорджії створили нашкірні наліпки, які дозволять людям самостійно робити собі тату. Для цього використовують мікроголки. Технологія повністю безболісна. Нанесення малюнка займає кілька хвилин.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі