Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Було ліньки перевірити пошту: пара виграла 120 тис. фунтів, але дізналася про це лише за місяць

Важливо

У Британії Джеймс Бріггс та його дружина Саллі з Уолсолла взяли участь у Національній лотереї. Їм пощастило виграти цілих 10 тис. фунтів стерлінгів на місяць протягом року. Але подружжя довгий час не підозрювало про свій успіх: інформація про виграш приходила на електронну пошту, яку їм було ліньки переглядати.

Про це розповідає Daily Star.

Бріггси була у відпустці, тому витрачати час на читання листів не хотілося. Повернувшись додому, Джеймс таки вирішив присвятити кілька годин свого життя читанню листів. І там, серед розсилок та іншої малозначущої кореспонденції, натрапив на лист, що інформував про перемогу в розіграші. Ба більше – мало його не видалив як спам.

Недовірливий Джеймс зателефонував до Національної лотереї, щоб уточнити інформацію про виграш. І на превеликий подив дізнався, що листи реальні, а він та його дружина серед щасливчиків, які отримають солідну суму. Саллі Бріггс теж була шокована новиною.

Як розпорядитись виграшем – не питання. У подружжя не найсерйозніші запити. Чоловік хоче купити нові двері до будинку (у Великій Британії ціни можуть доходити до 5 тисяч фунтів), годинник, а також вирушити в невелику подорож Канадою.

Фото – Camelot / SWNS

Крім цього, пара погасила кредит на автомобіль, а Саллі вже почала обмірковувати проєкт власної творчої майстерні. Прийнято рішення якусь частину суми інвестувати в нерухомість, щоб мати подушку безпеки, яка генерує невеликий, але постійний дохід.

Як розповідало раніше BitukMedia, 16-річна американка Габріелла Бонем із Ель Рено у штаті Оклахома виграла Volkswagen Beetle … на похоронах.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі