П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Дорогий вінтаж: на аукціон виставили куртку Майкла Джексона з реклами (ВІДЕО)

Важливо

Куртку Майкла Джексона продадуть з аукціону. Йдеться про річ, в якій музикант знімався в рекламі Pepsi. Ціна стартує від 100 тис. фунтів стерлінгів.

Про це повідомляє видання People.

Торги відбудуться 10 листопада.

Це чорна шкіряна куртка з білими вставками. Музикант знімався в ній в одному з роликів Pepsi, об’єднаних темою The New Generation. Це 1983 рік. У ролику Джексон йде вулицею і співає свою пісню Billie Jean, яку спеціально переспівав для реклами напою.

В комплекті до лоту йде фотографія Джексона, на якій він передає цю куртку акторові Венделлу Томпсону. Цей хлопець також брав участь у записі реклами. Крім того, переможець отримає книгу про створення кліпу Thriller та запис зі зйомок відео на LazerDisc.

Майкл Джексон і Вендел Томпсон у куртці зірки. Фото – © 2023 WENDELL THOMPSON

Ціна за лот стартує від 100 тис. фунтів стерлінгів, але аукціонний будинок Prop Store Auction передбачає, що колекціонери будуть готові збільшити ставку до 400 тис.

Як розповідало раніше BitukMedia, аркуш, на якому Стів Джобс розписав рекламний буклет комп’ютера Apple I, продали за 175 тис. доларів. Лот доповнили два полароїдні знімки робочого прототипу пристрою.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі