П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Українка, яка скаржилася на здуття, народила дівчинку вагою 3 кг

Важливо

20-річна пацієнтка із міста Кам’янське на Дніпропетровщині народила дівчинку вагою 3 кг на руках у фельдшера “швидкої”. Жінка до останнього заперечувала вагітність і скаржилася на здуття шлунку.

Про це у Facebook повідомила завідувачка Кам’янської станції обласного Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Лариса Биданцева.

9 жовтня о 12:57 чоловік викликав швидку допомогу для своєї дружини, яка скаржилася на біль в животі та здуття. Симптоми почалися о сьомій ранку того ж дня. Жінка вважала, що так проявляється виразка шлунку.

Вагітність жінка заперечувала, хоча на той момент у неї вже були перейми і пологи в ходу. Фельдшер зміг прийняти пологи самостійно. Дівчинка вагою 3 кг стала другою в родині – зараз батьки мають 3-річного хлопчика. Разом з новонародженою донькою породіллю госпіталізували в пологове відділення.  

Як розповідало BitukMedia, 27-річна американка Сідні Бенсон зі штату Техас каже, вона з’ясувала, що вагітна, завдяки передбаченню свого улюбленця. Її пес Фредді неочікувано виробив звичку – лежати на її животі.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі