Субота, 4 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Собаче чуття – такса визначила вагітність господарки раніше за лікарів

Важливо

27-річна американка Сідні Бенсон зі штату Техас каже, вона з’ясувала, що вагітна, завдяки передбаченню свого улюбленця. Її пес Фредді неочікувано виробив звичку – лежати на її животі кожен раз, як випадала нагода.

Про це повідомляє New York Post.

“Я іноді приходила до канапи перепочити після зустрічей з людьми, до мене приходив Фредді і клав голову навіть не на живіт, а на яєчник”, – пригадує Сідні.

1-річний собака почав себе дивно поводити у червні, лише через пару тижнів після того, як Сідні та її чоловік, 28-річний Джош Бенсон, вирішили народити дитину.

Сідні і Джош

Сідні пригадала, що колись читала, що собаки можуть визначити хворобу чи вагітність. “І я подумал – та не може бути!” – каже жінка. Пес зрозумів, що вона вагітна раніше, ніж вона сама.

Жінка пригадує, що переймалася через те, що має проблеми зі щитовидною залозою, і тому завагітніти може бути важко.

Щодо Фредді, то він зазвичай поводиться, як 5-річна дитина, яка об’їлася цукерок і обпилася кави, сміється Сідні. Але він любить дітей. Тепер же ходить за господинею, наче тінь. І навіть коли Сідні і Джош обіймаються, Фредді намагається влізти між ними і покласти голову жінці на живіт.

А ось іншого собаку родини – голдендудля Бенджі справи сімейні господарів геть зовсім не турбують.

Як повідомляло BitukMedia, американка 30-річна Ялансіа Розаріо із Даласа у Техасі вагітна загалом дев’ять років. Вона народила дев’ятьох хлопчиків, але дуже хоче доньку. Тому не збирається зупинятися. Зараз вона вагітна двійнею.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі