П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Не спинюся, поки не народжу дівчинку – мама 9 хлопчиків очікує двійню

Важливо

Американка 30-річна Ялансіа Розаріо із Даласа у Техасі вагітна загалом дев’ять років. Вона народила дев’ятьох хлопчиків, але дуже хоче доньку. Тому не збирається зупинятися. Зараз вона вагітна двійнею.

Історію жінки розповідає New York Post.

Нещодавно Ялансіа виклала в соцмережі зображення УЗД її майбутніх двійнят. Жінка припускає, що принаймні одна дитина буде дівчинкою. Але каже, що із її бажанні народити дівчинку згоден і чоловік.

Зараз подружжя має таких дітей: 12-річний Джамель, 9-річний Майкл, 8-річний Анджело, 6-річний Армані, 5-річний Принц, 3-річний Сінсер, 2-річний Армані, 1-річний Джимані а Каіро, якому 2 місяці.

Першу дитину Ялансіа народила у 18. Також одна вагітність закінчилася викиднем під час першого триместру. Вона бідкається, що потерпає від атак тролів, які то допитуються “скільки батьків у дітей”, та звинувачують у тому, що на таку велику родину держава “тринькає” забагато грошей платників податків.

Однак жінка каже, що любить свою велику родину. А грошей родині вистачає власних, каже Ялансіа, просто у них вдала стратегія сімейного бюджету.

“Багато людей дивуються, як я усім їм даю раду. Коли в хаті стільки хлопців, очевидно, що довкола панує хаос. Але я знаходжу можливість проводити час із кожною дитиною”, – розповідає мати.

Як розповідало BitukMedia, канадійки 45-річна Валері Турін і її дружина 41-річна Рене намагалися завагітніти і обидві звернулися до ЕКО. Яким же було їхнє здивування, коли вони завагітніли одночасно. Дітей народили з різницею у 12 днів.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі