Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Піцайоло на колесах готуватиме для військових на передовій

Важливо

Піцайоло з Тернопільщини Віталій Колошиць встановив свою піч на дровах на колеса та збирається вирушити на передову. Так він започаткував проєкт Military Chef.

Про це кухар розповідає на своїй сторінці у Facebook.

Як зазначено на сторінці Віталія, він відкрив понад 50 піцерій. Ідея допомогти військовим з’явилася на початку 2023-го.

“Я довго думав як можу допомогти ЗСУ та своїй країні, як можу застосувати те, що вмію якнайкраще? І ось з’явилась ідея створити проєкт, в якому зможу допомагати військовим, які щодня ризикують своїм життям заради того, аби всі українці могли продовжувати жити!” – розповідає піцайоло.

Створити піч на колесах допомогла місцева компанія, яка будує печі. Інші підприємства допомогли із обладнанням та продукцією.

“Надіюсь, що вже зовсім скоро буду пригощати наших захисників неймовірною піцою та різноманітними смаколиками з печі. Залишилось небагато: закупити інвентар та підзбирати кошти на паливо”, – пише Віталій.

Як розповідало BitukMedia, волонтер із Києва Андрій Левіщенко став відомим у соцмережах після відео, де він грає на саксофоні Гімн України на даху будинку у затопленому Херсоні. Чоловік об’їздив найгарячіші точки України. Бере свій інструмент у всі волонтерські поїздки. Грав на вулиці Бахмута та на рештках спаленої ворожої техніки.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі