Субота, 4 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Чоловік-мем встановив новий рекорд Гіннеса (ВІДЕО)

Важливо

22-річний американець Джованте Картер із Нового Орлеанy, також відомий як HolyGxD, встановив світовий рекорд зі своєю всесітньо відомою гримасою. Він протримав її 1 хв і 2 сек.

Про це повідомляє UPI.

Чоловік встановив рекорд в Італії на вечірньому шоу у Мілані Lo Show dei Record.

“Коли ви виконуєте цей трюк, неможливо дихати. Тож треба затримати дихання. Ну й залучені м’язи дуже втомлюються”, – прокоментував представник Книги рекордів Гіннеса Марко Фріґатті.

Картер перевершив на 53 сек. рекорд іншого чоловіка-мема на ім’я Ши Цюань Танг із Китая. Його теж можна побачити на відео.

Картер розповідає, що навчився робити незвичне обличчя у трирічному віці.

“Я обідав, і мій товариш сказав мені, що коли я їм, усе моє обличчя зникає. Він попросив мене жувати без їжі – і у мене вийшло отак зробити зі своїм обличчям. Очевидно, всі сміялися, а мій учитель просто збожеволів”, – розповів Картер.

Як розповідало BitukMedia, y Великій Британії відбувся щорічний Чемпіонат світу з гримасування (World Gurning Championship). Аби зробути перемогу, учаснику необхідно скорчити незвичайну мармизу та сподобатись глядачам. Рекордсменом за кількістю перемог є Томмі Меттінсон. Цього року він став переможцем у 18-е.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі