Субота, 4 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

На Київщині побудували укриття у вигляді будиночка гобітів (ВІДЕО)

Важливо

Благодійна організація Gurtum Charity Foundation побудувала у Гостомелі під Києвом бомбосховище Hobbit house. Конструкція, стилізована під помешкання фентезійних гобітів, розрахована на 55 осіб.

Про це повідомляє благодійний Фонд у Facebook.

Фонд відбудував школу, але зрозумів, що безбомбосховища її не відкриють.

“До цього ми робили складні монтажні й реставраційні роботи, але точно не будували нічого з нуля”, – розповіли у Фонді.

@gurtum_cf

Роздивіться усі деталі нашого казкового будиночка Гобітів 🤗 Занурюйтеся в казку разом з нами. Hobbit House в Гостомелі. Такого бомбосховища, ви більше не побачите ніде 😉 #volonteer #ukraine🇺🇦 #гуртум #gurtum #дітигостомеля #hobbithouse #укриттядлядітей #бомбосховище #гуртуймося

♬ оригинальный звук – GurtumCF

Головним завданням було – мінімізувати стрес учнів, для цього прагнули створити казкову атмосферу. Всередині укриття заборонені шпаклювання та декоративні конструкції. Тож дизайнери розмалювали стіни тематичними малюнками.

Як видно із відео, на стінах укриття зображений камін, книжкова поличка та кіт між книжками.

Як розповідало BitukMedia, обличчя людини флореської вперше відновили за сучасною технологією. Йдеться про карликовий викопний вид людей, яких ще називають “гобітами” – за аналогією з істотами, вигаданими Дж. Р. Р. Толкіном. Обличчя їм дав відомий бразильський 3D-дизайнер Сісеро Мораес. Науковець був здивований фінальним результатом.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі