Неділя, 5 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Шалена зграя – 1 тис. людей, що вважають себе собаками, зібралися разом (ВІДЕО)

Важливо

Близько 1 тис. людей зібралися разом на залізничній Потсдамська площа у німецькому Берліні. Вони вважають себе собаками, тож спілкувалися виключно гавканням і виттям.

Про це повідомляє New York Post.

Учасники акції жартома навіть закликали зателефонувати до служби контролю за тваринами. Але загалом поводилися пристойно. Хіба що дивували перехожих і пасажирів своєю поведінкою.

Акція відбулася після того, як чоловік в Японії зібрав собі   $14 тис. на реалістичний костюм собаки породи коллі, і просить називати його Токо. Родина рішення чоловіка, до речі, підтримала. Сам Токо сказав нещодавно, що хотів би зустріти таких, як він.

Експерти ж пояснюють, що варто розрізняти теріантропів – тих, хто вважають себе твариною, і фурі – тих, хто косплеять тварину, але при цьому зберігають гуманоїдну особистість. Також не варто путати таких людей із тими, для кого образ тварини є БДСМ-фетишем.

Як повідомляло раніше BitukMedia, японець Тору Уеда захотів стати вовком. 32-річний інженер з Токіо витратив три мільйони єн (850 тис. гривень) на реалістичний костюм для перетворення на тварину. Каже, тепер почувається вільним.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі