Неділя, 28 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Aндроїдка із ШІ очолила польський алкогольний завод (ВІДЕО)

Важливо

Польський завод із виробництва спиртних напоїв Dictador найняв на посаду гендиректора андроїда зі штучним інтелектром на ім’я Міка. Це перше підприємство у світі, яке очолює робот.

Про це повідомляє сайт компанії.

Міка є удосконаленою версією відомого робота на ім’я Софія. Міку актиували у 2015 році в Гонконзі у компанії Hanson Robotics Ltd.

Контракт із Мікою підписали 30 серпня, 1 вересня вона почала виконувати свої обов’язки. Андроїдка буде відповідати за проєкт Arthouse Spirits DAO та комунікацію з DAO-спільнотою від імені Dictador.

Функціонал Міки все ж обмежений – вона не зможу звільняти співробітників, такі рішення будуть приймати виключно люди.

У спілкуванні із журналістами, Міка запевнила, що вона приймає рішення без жодних упереджень і ґрунтується на найкращих для компанії варіантах розвитку.

Центральною частиною проєкту DAO є ексклюзивна колекція найстаріших і найрідкісніших сортів рому у світі. Ця “унікальна скарбниця”, як кажуть у компанії, коштує понад $50 млн.

Доступ до колекції мають VIP-и, які і входять у спільноту Arthouse Spirits DAO. Вони зможуть зустрічатися і спілкуватися із Мікою.

Як розповідало BitukMedia, Coca Cola випустить у продаж газованку, розроблену за допомогою штучного інтелекту. Лімітована партія стане фантазією на тему того, якою може бути кола у 3000 році.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі