П’ятниця, 17 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Пара “усиновила” 13 ляльок – кажуть, так готуються стати батьками

Важливо

27-річна Джесс Елліс та її 33-річний наречений Авері Раасен із Східного Лондону змінюють підгузки 13 іграшковим немовлятам. Жінка каже, так готується стати матір’ю.

Про це розповідає New York Post.

Джесс каже, що завжди любила дітей. Своє перше іграшкове немовля купила під час епідемії коронавірусу Covid-19. Це була лялька у вигляді одномісячного немовляти вартістю близько $300.

“Є щось заспокійливе у тому, коли тримаєш дитину”, – каже жінка.

Елісс найбільше подобається ляльок-немовлят у автомобільних дитячих кріслах – так вони видаються найбільш реалістичними. Іноді пара бере свої іграшки на прогулянку із візочком – тоді перехожі часто плутають їх із реальними дітьми.

Авері, який веде свій кулінарний блог із незвичними солодощами, дуже підтримує Джесс у її захопленні. Іноді вони навіть разом змінюють іграшкам підгузки. Він же й купив для Джесс візочок. Вона дуже боялася виходити на вулицю під час Covid-19, тож прогулянки із ляльками доволили їй подолати цей страх.

60-річна мати Джесс, Ніккі, підтримала доньку, а 55-річний батько Андрю сказав, що колекція дуже чудернацька, хоча він не проти, щоб донька займалася тим, що їй приносить радість.

Зараз у Джесс нова пристрасть – вона почала сама виготовляти такі ляльки. Продала уже 13. Пара каже, що хотіли б завести і справжнє немовля, власне, але поки не готові.

Як розповідало BitukMedia, aмериканка 30-річна Ялансіа Розаріо із Даласа у Техасі вагітна загалом дев’ять років. Вона народила дев’ятьох хлопчиків, але дуже хоче доньку. Тому не збирається зупинятися. Зараз вона вагітна двійнею.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі