П’ятниця, 10 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Знайти “найлінивішого громадянина”: учасники конкурсу лежать вже 20 днів

Важливо

У Чорногорії триває сатиричний конкурс за звання “найлінивішого громадянина”. Боротьба точиться між сімома учасниками, які лежать на килимках от вже 20 днів. Фіналіста чекає грошова винагорода.

Про це пише CNN.

Конкурс вперше провели в цій крихітній адріатичній країні 12 років тому, аби висміяти популярний міф про лінь чорногорців, пояснила Радоня Благоєвич, організаторка і власниця курорту Брезна.

За правилами конкурсу, стояння або сидіння вважають порушенням і підставою для негайної дискваліфікації. Кожні вісім годин учасники мають 10 хвилин, щоб сходити в туалет. Вони також можуть читати і використовувати мобільні телефони та ноутбуки. Переможець отримає тисячу євро.

Цього року “найлінівішим громадянином” побажала стати 21 людина, але за 20 днів учасників залишилося тільки семеро. Вони вже належали 463 години.

Фото – CNN/Stevo Vasiljevic/Reuters

“Ми всі почуваємося добре, чудово, проблем зі здоровʼям немає, нас балують, нам залишається лише лежати”, — розповіла 38-річна переможниця 2021 року Дубравка Аксіч.

23-річний Філіп Кнежевич, який вперше бере участь у конкурсі, каже: “У нас тут є все, що нам потрібно, компанія чудова, час плине швидко”.

Як розповідало раніше BitukMedia, Нанамі “Сім морів” Нагура з Японії виграла чемпіонат з гри на уявній гітарі Air Guitar World Championships 2023. На сьогодні японка вже триразова переможниця цих змагань.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі