Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Йо-хо-хо і 99 пляшок рому – подружжя знайшло у стіні раптовий сховок хронічного “пірата” (ВІДЕО)

Важливо

Американське подружжя Кеті і Рой Окемп придбали будинок у штаті Нью-Джерсі. Через два дні штат накрив ураган, і будинок підтопило. Намагаючись відремонтувати стіну, Рей знайшов у ній 99 пустих пляшок від популярного рому  Captain Morgan.

Про це повідомляє New York Post.

Стіна будинку виконана із гіпсокартону. Як тільки Рой прибрав розмоклу її частину, із ніши посіпалися десятки пустих пляшок від рому.

Своєю історією подружжя поділилося в Instagram, пожартувавши, що схоже, купили будинок самого капітана Моргана (ром отримав назву на честь валлійського корсара Карибського басейну XVII ст. сера Генрі Моргана).

На відео чути, як Кеті сміється із пляшок “Що, спрага? Десь п’ята вечора?”. Друга фраза є приказкою – традиційно, о 5-й вечора п’ють не лише чай, а й більш міцні напої. Пов’язано це з тим, що о цій порі люди починають іти додому з роботи і можуть собі дозволити хильнути чарку. Тож коли хочеться хильнути спиртного без вагомої причини, в англомовних країнах жартують – “зараз десь 5-а вечора”.

Відео швидко стало вірусним. Хтось жартував, а дехто в мережі прокоментував, що це взагалі-то не смішно, у людини була сильна алкогольна залежність.

Зв’язався із Кеті і Рой і колишній власник будинку. Він чесно зізнався – крадькома пиячив, і заховав у стінах ще сотні пляшок. Але, каже, уже три роки веде тверезий спосіб життя.

Зрештою, Кеті і Рой влаштували вдома вечірку і так – пригощали друзів ромом Captain Morgan. На відео, яке вони опублікували, один із їхніх друзів жартує “Ось так воно й починається! Що, п’ята вечора десь?”.

Як повідомляло BitukMedia, чорний кіт Клео з міста Кейті, штат Техас, краде речі у сусідів і приносить їх до будинку своєї господині Жанни Віт. Жінка виявила котячу схованку і тепер намагається повернути награбоване власникам.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі