П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Мій кіт – злодій”: хазяйка тварини намагається повернути награбоване власникам (ВІДЕО)

Важливо

Чорний кіт Клео з міста Кейті, штат Техас, краде речі у сусідів і приносить їх до будинку своєї господині Жанни Віт. Жінка виявила котячу схованку і тепер намагається повернути награбоване власникам.

Про це повідомляє телеканал KHOU-11.

Кіт досить часто скоює свої муркотливі злочини, і деякі з них потрапили на камеру. Власниця Клео каже, що її чотирилапий вихованець краде у сусідів шкарпетки, дворові рукавички, купальники, футболки – тягне усе, що може.

“Я хочу принести вибачення, тому що деякі речі, які він приніс додому, наприклад цей жіночий формуючий одяг, дуже дорогі”, — каже Жанна Віт.

Все почалося досить невинно у будинку хазяйки та з її речами, але потім Клео взявся навідувати сусідів. “Цього літа ми подорожували, і він ніби схибнувся на крадіжках”, — розповідає Віт. “Кілька сусідів сказали мені, що кіт залізав в їхні будинки через вікно”.

Для такого злодія немає безпечного гаража чи вікна автомобіля. А оскільки він кіт, то любить мишей. Тільки не таких, як ви думаєте. “Він поцупив комп’ютерну мишку з сумки”, — бідкається жінка.

Виявити викрадене Жанні вдалося зовсім нещодавно – вона натрапила на сховок Клео. Жінка випрала всі речі і виставила їх перед своїм будинком з написом “Мій кіт — злодій”. “Будь ласка, перегляньте його здобич та заберіть своє. Він не кається, але я перепрошую за нього”, — вказано на картонці.

Можна було б подумати, що сусіди будуть засмучені зникненням своїх речей, але Клео здобув неабияку репутацію і тепер є зіркою соціальних мереж. “Найбільш вірусна тема на нашій сусідській сторінці у Facebook”, — розповідає американка.

І дійсно, Клео настільки популярний, що спільнота замовила футболки з його фото. Частина зібраних грошей передається в місцевий притулок для тварин. “Усі вважають, що це прикольно та смішно”, — каже Віт.

Що стосується мотиву, ветеринар припускає, що Клео може мати захворювання, і ні, це не клептоманія. “Я бачила таке раніше у тварин, які мають тягу до певного типу матеріалу. Тканина, одяг, усе, що м’яке або пухнасте. Це, звичайно, може статися і з котами”, – пояснила доктор Роберта Вестбрук з Houston SPCA.

За словами власниці, вона намагалася змусити Клео припинити своє злочинне життя. “Я трохи насварила його, бо думала, що, можливо, ми зможемо позбутися цієї звички, — каже Жанна Віт. — Але потім я зрозуміла, що це програна битва. По суті, він підліток”.

Раніше BitukMedia вже розповідало про кота-клептомана з Британії. Він краде у сусідів дуже різні речі і тягне їх додому. Ніколи не знаєш, що Гаррі вподобає наступного разу.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі