Четвер, 9 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Пілот облетів усю планету, щоб повернути дівчинці ляльку

Важливо

Пілот американських авіаліній Джеймс Данен облетів довкола світу, аби повернути ляльку Беатріс маленькій американці Валентіні Домінгес. Дівчинка загубила свою улюблену іграшку у японському Токіо.

Про це розповідає UPI.

Американці Руді і Селеста Домінгес вирушили у мандрівку на індонезійський острів Балі разом зі своєю донькою Валентіною. Коли ж вони повернулися до США, то з’ясували, що донька загубила свою улюблену ляльку Беатріс. Останній раз іграшку бачили у Токіо, де у них була пересадка.

“Вона приносить мені радість і вона моя найкраща подруга. Коли вона зникла, мені я почувалася, наче моє серце розбите”, – пригадує Валентіна втрату Беатріс.

Батьки написали про втрату ляльки у Facebook. Цей допис дивом дійшов до Данена. Пілот зв’язався із бюро знахідок компанії Turkish Airlines, послугами якої користувалася родина, і зміг знайти ляльку.

Данен особисто полетів в Японію і привіз Беатріс, при цьому робив фото у різних аеропортах, де вони зупинялися. Загалом вони подолали 9,5 тис. км.

“Я на сьомому небі! Я знаю, що Беатріс сердиться на мене, але я рада її знову побачити”, – каже Валентіна.

“Я справді радий, що зміг зробити для когось щось приємно”, – по-простому відповідає Данен.

Як розповідало BitukMedia, 4-річна американка Браяр Роуз всюди бере з собою моторошну ляльку. Дівчинка вподобала її у крамниці товарів для Хелловіну. Мати припускала, що люди можуть бути здивовані або налякані лялькою. Але останнє, чого вона очікувала, – абсолютно чужі люди будуть зачаровані.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі