Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Любить догоджати іншим”: кіт, що стрибає через скакалку, потрапив до Книги Гіннеса (ВІДЕО)

Важливо

13-річний кіт з Міссурі (США) вміє так вправно стрибати через скакалку, що вистачило на цілий рекорд Гіннеса. Пухнастик стрибнув дев’ять разів за 1 хвилину.

Про це розповідає портал UPI.

Кіт Кет (Kit Kat) в парі зі своєю власницею Трішею Сейфрід дев’ять разів перестрибнув через мотузку, щоб побити рекорд за кількістю стрибків кішки за 1 хвилину.

“У віці 6 місяців Kit Kat стрибав через мотузку перед величезним натовпом людей на фермі. Допомагав розвіяти міф про те, що котів не можна дресирувати”, — розповіла Сейфрід.

Жінка керує агентством талантів тварин, а у резюме її Kit Kat участь в кампанії котячого корму Friskies для соціальних мереж та поява шоу в Jimmy Kimmel Live!

“Стрибки через скакалку, безумовно, його найвражаючий трюк, однак через вік ми зводимо його стрибки до мінімуму. Я б сказала, що зараз його улюблений трюк — “дай п’ять”, він любить давати п’ять усім своїм фанатам на заходах”, — сказала Тріша Сейфрід.

“Я ніколи не бачила, щоб інший кіт працював так важко і довго, як він. Він віддає всього себе, що б не робив! Він муркоче без зупинки і любить догоджати іншим!”, – розповіді Сейфрід про вихованця сповнені любові і захоплення.

Як розповідало раніше BitukMedia, самець лами із Італії з кличкою Боатенг де Оро встановив світовий рекорд зі стрибків у висоту серед представників свого виду. Він стрибнув на 1,3 м.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі