П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Забетоновані в тротуар: з-під асфальту вилізли крокодили (ВІДЕО)

Важливо

В одному з районів Індії під асфальтом виявили трьох крокодилів. Хижаки спочатку налякали, а потім розсмішили очевидців. Але такому сусідству люди явно не зраділи

Про цікавий випадок розповідає New York Post.

Місцеві жителі розповіли журналістам про те, як нещодавно почули дивні звуки, що долинали з-під землі. Вони наблизилися до того місця і побачили, що на дорозі, що проходить повз їхні будинки, виникли тріщин. Але те, що з них на світло полізуть величезні крокодили, ніхто й уявити не міг.

Через деякий час стало очевидним, що причиною “землетрусу” стали крокодили, які влаштувалися під асфальтом.

Перелякані та ошелешені люди викликали службу порятунку. І поки рятувальники намагалися визволити крокодила з тріщини й не впустити його, очевидці знімали цей процес на камеру.

Ролик з порятунком крокодилів (або, може, мешканців району?), став вірусним та зібрав близько мільйона переглядів. На ньому чоловік у червоній формі та чоботях намагається зловити першу рептилію за допомогою спеціального аркана. Поки він накидав петлю на крокодила, просто з-під черева тварини з тріщини в асфальті вислизнув другий крокодил.

Така ефектна поява спочатку викликала вибух сміху очевидців, але не надовго. Наступної миті крокодил кинувся до дівчини, яка знімала все на телефон. Вона встигла застрибнула на стовп і вперлася в нього ногами, щоб уникнути нападу.

Весь цей час в уламках асфальту було видно спину ще одного крокодила, який не ворушився. Можливо, він загинув.

Що сталося з рептиліями після визволення з-під тротуару, не повідомляють. Щоправда, як і те, як вони там опинилися. Але жителі району, принаймні, можуть зітхнути з полегшенням. Хто б зрадів такому шокуючому сусідству?

Як розповідало раніше BitukMedia, недавнє дослідження крокодилів показало, що за довгі тисячоліття сусідства з людьми рептилії навчилися розпізнавати плач людських дітей.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі