Субота, 4 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Серфінгіст” з 1917-го: знайдено доказ подорожі у часі?

Важливо

На знімку під назвою “Останній пікнік” група дорослих і дітей, які сидять на кургані в Канаді в 1917 році. Але одна людина виділяється серед інших. Виділяється настільки, що ймовірність подорожі в часі вже не здається абсурдною.

Про це пише The Mirror.

Цьому загадковому знімку вже понад 100 років. На світлині група дорослих і дітей. Відомо, що це знято у Канаді. Жінки — у довгих спідницях, а чоловіки — в піджаках та капелюхах.

Але увагу людей привернув чоловік, надзвичайно схожий на людину з ХХ століття. Він виділяється з-поміж інших, бо одягнений у мішкувату футболку та шорти, а також має кудлату стрижку.

“Людина-серфінгіст”, як його охрестили, здається, так само спантеличує оточуючих. Чоловік ліворуч від нього дивиться з недовірою, а жінка з іншого боку вказує в його бік.

Ютубер Джеймі Д. Грант (Jamie D. Grant) виявив це фото в історичній книзі Лестера Рея Петерсона 1974 року “Історія Великого мису Скотта” (The Great Cape Scott Story). Він опублікував ролик, в якому звернув увагу на одяг і, зокрема, капелюхи, які носили на початку минулого століття. Навіть на те, як люди позують перед фотографом.

“А тепер подивіться ближче. Голова непокрита, волосся, шорти. Чоловік ліворуч дивиться з недовірою. Таємничий мандрівник довів неможливе та здійснив подорож у часі?” — висловив припущення автор ролика.

Мандрівник у часі? Фото – скрін Youtube

Глядачі долучилися до коментарів, щоб висловити свою думку, а один з них написав: “Я гортав цю книгу у дитинстві і помітив це зображення; воно не тільки справжнє, але в той час я просто відчув, що одяг зображеного персонажа випереджав свій час. У мене досі мурашки”.

Інший додав: “Хлопець виглядає так, ніби його заскочили зненацька на фото. Він точно виглядає так, ніби він з іншого часу. Класне відео”.

Однак є й ті, хто ставлять під сумнів ці припущення. Мовляв, футболки вже починали носити в ті часи, а у 20-х роках з’явилася згадка про них у тлумачному словнику Вебстера.

“Із огляду на те, що інші хлопці на фото теж у шортах, хочу сказати, що він не мандрівник у часі <…> Хто б вирішив подорожувати в часі у футболці та шортах?” — прокоментував користувач GoodReads.com.

Як розповідало раніше BitukMedia, конспірологи вважають, що їм нарешті пощастило отримати докази того, що люди справді можуть подорожувати в часі. Цей цінний пруф – картина італійського абстракціоніста Умберто Романо під назвою “Містер Пінчон і поселення Спрінгфілд”.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі