Четвер, 18 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Лама встановила світовий рекорд зі стрибків у висоту (ВІДЕО)

Важливо

Самець лами із Італії з кличкою Боатенг де Оро встановив світовий рекорд зі стрибків у висоту серед представників свого виду. Він стрибнув на 1,3 м.

Про це повідомляє Книга рекордів Гіннеса у TikTok.

Італійського фермера, якому належить лама, звати Волтер Майр. Він привів тварину задля участі у телешоу Lo Show Dei Record. Але тоді спроба провалилася.

Боатенг двічі стрибав, але обидва рази торкався планки. Тоді вирішили дати тварині третій шанс. Майр припустив, що ламу відволікає камера, і рекорд треба встановити у більш спокійному місці.

@guinnessworldrecords

Highest jump by a llama 🦙 1.30 m (4 ft 3 in) by Boateng de Oro and owner Walter Mair 🇮🇹 #llama #jumping #guinnessworldrecords

♬ original sound – Guinness World Records

Представник Книги рекордів через п’ять днів відвідав ферму Майра, де Боатенг встановив потрібний рекорд.

Майр каже, що вікрив у самцю мали талант після того, як той перестрибнув паркан загону для коней висотою майже 1,4 м.

“Це чудовий, величний жеребець із сильними ногами, чудовим забарвленням, вражаючою шерстю та — що дуже важливо — хорошим характером”, — сказав Майр.

Як повідомляло BitukMedia, поліцейські американського міста Енід у штаті Оклахома прибули за викликом і стали свідками курйозу. Люди чули, як хтось відчайдушно волав про допомогу. Обшукавши територію, правоохоронці з’ясували, що звуки видає “дуже засмучений” самотній козел.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі