П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

На ходу застрибнули в салон – копи врятували пасарижів, коли у водія стався інсульт

Важливо

Одеські патрульні Олена Москаленко та Влад Бухан завдяки каскадерському трюку змогли зупинити неконтрольовану “маршрутку”, наповнену людьми. У водія відбувся мікроінсульт, але він продовжував кермувати мікроавтобусом.

Про це повідомляє 048.ua.

Подія сталася 14 липня. Двоє копів – інспектори відділу зв’язків з громадськістю – поверталися із заходу для дітей. Вони побачили, як “маршрутка” виїхала на зустрічну смугу на проспекті Небесної Сотні. Мікроавтобус призвів до зіткнення двох інших авто і продовжив далі хаотичний рух проїжджою частиною.

Пасажири маршрутки махали руками з вікон та кликали на допомогу. Олена та Влад підбігли до “маршрутки” та на ходу заскочили у салон. Там вони побачили, що одна із пасажирок намагається затиснути гальма, а водій продовжує керувати авто.

“Влад заглушив двигун, а Олена викликала швидку допомогу та заспокоїла пасажирів. Патрульні встановили, що у водія стався інсульт – його обличчя оніміло та були проблеми з вимовою. Втім чоловік залишався при тямі, але не усвідомлював своїх дій”, – повідомляють патрульні. Водія невдовзі доправили до лікарні.

Як повідомляло BitukMedia, 24-річна жінка із селища Ясіня на Закарпатті народила свою шосту дитину в горах на медичних ношах швидкої допомоги. Медики не встигли донести її від хати до медичної карети.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі