Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Мене ніхто не зупинить” – Залужний заявив про намір звільнити Крим

Важливо

Головнокомандувач ЗСУ генерал Валерій Залужний заявив, що має намір звільнити окупований росіянами Крим, коли у нього з’явиться така можливість. При цьому він не зважає на занепокоєння західних партнерів.

Про це військовий заявив в інерв’ю The Washington Post.

“Як тільки у мене з’являться можливості, я робитиму щось. Мені начхати – мене ніхто не зупинить”, – сказав Залужний.

Американські журналісти підкреслюють, що західні чиновники переймаються через можливі дії володимира путіна, якщо ЗСУ почнуть деокупацію півострова. Однак Залужний говорить про свої плани відверто. Так же само відверто він говорить і про обстріли російських територій.

Залужний стверджує, що Україна використовує для пострілів по об’єктах на території рф зброю власного виробництва. При тому, каже генерал, його не торбує реакція путіна.

“Щоб врятувати своїх людей, чому я повинен питати в когось дозволу, що робити на території ворога? Мені чомусь доводиться думати, що мені нічого не дозволяють робити там. Чому? Тому що Путін … застосує ядерну зброю? Дітям, які вмирають, байдуже до цього”, – каже Залужний.

Разом з тим генерал відзначив, що Україна потребує більше боєприпасів.

“Чим більше Україна зможе стріляти, стримуючи російські сили, тим менше вона зазнає втрат”, – каже генерал. Хоч і визнає, що Захід намагається задовільнити потреби України усіма силами.

Як повідомляло BitukMedia, 9-річний Юрій Напора зі Львівщини за рік зібрав для ЗСУ 2,5 млн грн. Хлопчик їздить із концертами по сільських громадах та виступає на вулиці.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі