Неділя, 5 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Родинна синхронність: чотири сестри завагітніли практично одночасно

Важливо

В США чотири сестри завагітніли практично одночасно і стануть матерями протягом кількох місяців – з серпня до листопада. Дівчата завжди були дуже дружніми, а тепер і поготів.

Про це повідомляє Fox News.

Вагітність — особливий період у житті сім’ї, і багато майбутніх мам покладаються на підтримку та підказки членів сім’ї та друзів. Але для цих чотирьох сестер дев’ятимісячна вагітність стала особливо унікальною — оскільки всі четверо вагітні майже одночасно.

Сестри Тієм, 33-річна Джена, 30-річна Джессіка, 27-річна Джордан і 25-річна Джейден, ніколи не думали, що можуть завагітніти одночасно. Хоча всі вони вийшли заміж протягом останніх п’яти років. “Тож це був просто природний розвиток подій”, — каже старша сестра. Дівчата зізнаються, що мали тісні стосунки з самого дитинства.

Фото – Jena Primsky

Чотири сестри дізналися про вагітність одна одної в різний час. Але зібравшись родинами на великодні свята, новини про майбутнє материнство стали відомі всім та одразу. “Я сказала всім сестрам на Великдень, що вагітна, а потім дізналася, що вагітні Джейден і Джена, і була шокована”, – згадує Джессіка.

У старшої сестри Джени вже є дворічний син, а решта сестер стануть матерями вперше. Сестри стверджують, що це незвичайний досвід пройти всі етапи вагітності разом. Ба більше – двох сестер чекав ще один сюрприз. Лікарі поставили Джені та Джейден одну й ту саму попередню дату пологів — 1 жовтня. Щоправда, одна сестра має народити хлопчика, а інша – доньку. Середні сестри, Джессіка та Джордан, можуть народити 17 листопада та 3 серпня відповідно.

Сестри живуть у різних штатах: Джена – в Колорадо, а Джессіка та Джордан проживають неподалік одна одної – у Небрасці. Наймолодша сестра Джейден, яка живе в Техасі, зізналася, що їй важко перебувати на відстані від сестер у цей особливий час. Незважаючи на це, родички часто діляться враженнями, кумедними ситуаціями та думками у загальному чаті в месенджері. “Я думаю, що просто будучи вагітними, ми набагато більше говоримо… про те, чого нам хочеться [або] що ми хотіли б з’їсти”, – каже Джейден.

Потішили новини про збільшення родин й батьків дівчат. Мати сестер довго сміялася з незвичайного збігу, а батько сказав, що щасливий стати дідусем такої кількості онуків одночасно.

Сестри Тієм зі своїми батьками. Фото – Jena Primsky

Як розповідало раніше BitukMedia, 11 медсестер та секретар з відділення інтенсивної терапії американської лікарні у Вірджинії завагітніли одночасно. Жінки зазначають, що їхня масова вагітність піднімає  пацієнтам настрій.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі