П’ятниця, 17 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

11 медсестер і секретар одночасно завагітніли в одній лікарні

Важливо

11 медсестер та секретар з відділення інтенсивної терапії американської лікарні у Вірджинії завагітніли одночасно. Жінки зазначають, що їхня масова вагітність піднімає  пацієнтам настрій.

Про це повідомляє  Today.

12 жінок були на різних термінах, але в якийсь момент одночасно були вагітними. На сьогодні деякі з медсестер вже народили, а решта чекає появи дітей на світ. Одна співробітниця лікарні народила у березні, інша — у травні, четверо дітей з’являться на світ у липні, троє — у серпні, а народження ще двох очікується у жовтні та листопаді.

Прес-служба лікарні повідомила, що такого бебі-буму у стінах установи ще не було. Відомо, що п’ять жінок чекають або вже народили первістків, одна чекає на п’яту дитину.

Жінки зізнаються, що вони стали дружити ще міцніше і як ніколи почуваються однією командою. Вони підміняють одна одну, якщо якійсь потрібно відлучитися на прийом до гінеколога, обговорюють імена дітей та самопочуття.

Медсестри зазначили, що їхня масова вагітність піднімає настрій пацієнтам. “Ми разом сміємося з такого збігу”, — зізналися вагітні.

Раніше BitukMedia розповідало про чотирьох сестер, які переживають вагітність одночасно.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі