Неділя, 28 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Рік буде з клопотами – чотири сестри переживають вагітність одночасно

Важливо

Чотири сестри із Англії Керрі-Енн Томсон, 41, Джей Гудвіллі, 35, Кейлі Стюарт, 29 і Емі Гудвіллі, 24 роки завагітніли в один і той же період. У родині ще дві сестри, але вони не вагітні.

Про дивне співпадіння розповіло New York Post.

Кейлі та Джей мають народити хлопчиків у травні. Для Кейлі це перший раз, а Джей стане мамою вдруге. У серпні має народити Емі, А Керрі – у жовтні.

Кейлі каже, що все ще дуже шокована. Каже, що знала, що сестра Джей теж хоче завагітніти. Але коли Джей повідомила новину, то Кейлі це дуже вразило. Сестри оголосили родині про свою вагітність на Різдво. Керрі-Енн була останньою, хто зізналася – у березні. У всіх чотирьох дуже близько у часі жіночі цикли, тому це теж могло зіграти свою роль, припускає Кейлі.

“Ми завжди були близькою родиною; у певний момент ми всі жили разом у спільному будинку, — каже Кейлі. – Ми завжди крали один в одного одяг і макіяж”.

Тепер вони живуть окремо, але за 5 хв одна від одної. І жартують, що так зручно було влаштувати дітей у садок.

Як повідомляло BitukMedia, iдентичні сестри, які свого часу закохалися у близнюків, кажуть, що тепер навіть рідні діти іноді плутають їх. Бріттані та Бріана Дін познайомилися зі своїми чоловіками Джошем та Джеремі Сальєрами на фестивалі близнюків у 2017 році. 

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі