П’ятниця, 26 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Діти інколи помиляються: ідентичні сестри вийшли заміж за братів-близнюків (ВІДЕО)

Важливо

Ідентичні сестри, які свого часу закохалися у близнюків, кажуть, що тепер навіть рідні діти іноді плутають їх. Бріттані та Бріана Дін познайомилися зі своїми чоловіками Джошем та Джеремі Сальєрами на фестивалі близнюків у 2017 році. 

Їхню історію розповіло видання Daily Star.

Їхня казка стала реальністю через шість місяців після знайомства – молоді люди  заручились, а у 2018 році обмінялись подружніми обітницями на спільній церемонії. 

Тепер обидві пари близнюків все роблять разом – від одночасної вагітності до спільного проживання.

Ці четверо часто діляться враженнями про своє життя в Instagram, де мають 235 тис. підписників.

І в нещодавньому пості обидві пари позували в однаковому вбранні, розповідаючи про свої схожі гардероби. Вони написали: “Привіт, друзі! Люди часто хочуть знати, як ми домовляємося, що носити кожен день. Ця частина, як правило, дається нам легко, оскільки у кожного з нас таке саме почуття стилю та смаку, як і у нашого близнюка”.

“Ми не завжди носили однаковий одяг. Коли були молодші, то часто намагалися щосили одягатися по-різному”, – пояснили блогери. Пишуть, тепер менше сперечаються про свої гардероби і просто носять те, що хочуть. Сальєри зауважили: «Нам не потрібно по черзі одягати “краще” вбрання з нагоди. І ми більше не змушуємо себе переодягатися, коли виходимо в однаковому одязі».

Підписникам дуже цікаво дізнатись про особисте життя двічі близнюків та казуси через подібність. Один з користувачів запитав: “Чи можуть ваші діти завжди відрізняти вас один від одного?” На що була відповідь: “Майже завжди! Хіба що, коли дуже втомилися чи відволіклися”.

У чотирьох, які мешкають під одним дахом, минулого року народилися діти, генетичні брати. Насправді двоюрідні діти, які по суті є рідними, припадають на 1 з 300 четвертинних сімей у світі.

Виступаючи нещодавно на одному із заходів, Бріттані (мама Джетта та дружина Джоша), сказала, що унікальне становище хлопчиків зближує їх. Вона сказала: “Діти народилися в однояйцевих батьків-близнюків з різницею менше дев’яти місяців. Близнюки одружені з близнюками, які одночасно мають дітей”.

Ця четвірка навіть має спільний будинок, а також рахунок у банку. Джеремі почувається батьком Джетта так само, як і свого маленького хлопчика Джакса.

В останні роки обидві пари отримують багато уваги, оскільки їхнє весілля транслювалося у спеціальному випуску каналу TLC під назвою “Наше близнюкове весілля”.

Раніше BitukMedia розповідало про сестер, які народили однояйцевих близнюків з інтервалом в кілька місяців.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі