Четвер, 25 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

О це так поповнення – сестри народили однояйцевих близнюків з інтервалом в кілька місяців

Важливо

У США сім’я була шокована, коли дві сестри завагітніли з різницею в кілька місяців. Крім “повного збігу” вагітності в один і той самий час, обидві сестри в підсумку стали матерями однояйцевих близнюків.

Про це розповідає Metro. 

29-річна Меган О’Брайєн та її 32-річна сестра Сара Сейлер народили однояйцевих близнюків з різницею у кілька місяці. Молодша сестра стала матір’ю Лайли та Джозі 21 листопада минулого року, а старша народила Леннона та Паркера лише через три місяці в Дойлстауні, штат Пенсільванія.

Сара розповіла, що спочатку хвилювалась, коли сказала Меган, що вона вагітна, оскільки у Сари вже була дитина. Як старша сестра вона не хотіла «вкрасти вітер» Меган, яка мала народити первістка.

Побоювання були марні: сестра зраділа і вирішила, що тепер вони зможуть стати ще ближчими. Тепер їм завжди було про що поговорити.

Меган, чий чоловік один з трійні, першою дізналась, що вона виношує двійню. У жінки просто «відпала щелепа», коли вона дізналася, що і Сара вагітна двійнею.

Меган була на дівич-вечірці у подруги в той день, коли її сестра дізналася про це – під час свого першого УЗД. Молодша телефоном розповіла сестрі свої новини, а та несподівано розплакалась.  “Потім Сара піднесла ультразвукове зображення, і там було двоє немовлят. У мене були сльози на очах, це було так круто, що у неї теж були близнюки”, – згадує Меган.

Сестри розповіли, що їм було легко звикнути до новонароджених, оскільки вони з великої родини і вважають хаос “досить нормальним”. Але вони погоджуються, що для них обох це все ще було “випробуванням”.

“Вперше стати мамою однояйцевих дівчат-близнюків і поділитися цим зі своєю сестрою — це найкрутіша річ у світі”, – розповіла Меган.

Імовірність того, що жінка народить однояйцевих близнюків, становить близько 250 до одного. Однак жінка, чия сестра дала життя однояйцевим близнюкам, має вдвічі більше шансів зробити те саме.

Як повідомляло раніше BitukMedia, у 29-річної Шантель Бротон з Великої Британії народились унікальні близнюки з різним кольором шкіри. За оцінками генетиків, ймовірність народження малюків з такою особливістю – один до мільйона.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі