П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Таємна подорож Компіса: зниклого в Норвегії собаку знайшли в Італії

Важливо

В Італії знайшли собаку, який зник у Норвегії три тижні тому. Господині улюбленця зателефонувала ветеринарка з Венеції. Що насправді сталося з Компісом ніхто не знає.

Про це розповідає норвезьке видання TV2.

В центрі цієї детективної історії Мері Нерланд Карлсен та її улюбленець Компіс. 16 червня жінка грала із собакою на подвір’ї свого будинку в муніципалітеті Хустадвіка, що у графстві Мере-ог-Ромсдал.

Під час розваг пес побачив щось і вибіг на дорогу. Жінка побігла за Компісом, але того ніде не було. За чотири години Карлсен звернулася в поліцію.

Фото з сімейного архіву родини Карлсен

Місцеві правоохоронці та родина Карлсен шукали собаку понад тиждень, але вона як у воду канула. Норвежка розповіла, що вже і не сподівалася побачити Компіса. Аж раптом, через 19 днів після зникнення тварини, Карлсен зателефонували з італійського номера. Виявилося, що це була ветеринар з Венеції, яка повідомив, що Компіс в Італії. Жінка купила квиток і вирушила за вихованцем.

За словами ветеринарки, Компіса їй принесла італійська пара. Люди вирішили, що милого песика загубив хтось з місцевих мешканців. Але коли ветеринарка перевірила записану на чіпі інформацію, з’ясувалося, що тварина має жити … у Норвегії. Поки Карлсен летіла до Італії, собака перебував у подружжя, яке і знайшло Компіса.

Що трапилося з Компісом протягом 19 днів його зникнення, і як він раптом опинився в Італії, ніхто не знає.

Компіс та 3-річний син Мері Нерланд Карлсен. Фото – з сімейного архіву родини Карлсен

Як розповідало раніше BitukMedia, кота, якого 11 років тому загубила американська родина з Флориди, повернули додому. Цього б ніколи не сталось, як би не наполегливість співробітниці служби захисту тварин.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі