Середа, 1 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Смертний Диявол” продав усе своє майно, щоб допомогти Україні

Важливо

Британський актор та модель Діабло Деленфер продав усе своє майно, аби купити спеціальний джип для ЗСУ. Тепер він живе у притулку на Закарпатті та мріє отримати українське громадянство.

Про це розповідає ШоТам.

У 2014-му Деленфер витратив 10 тис. фунтів на те, щоб змінити зовнішність – зробив татуаж обличчя та вставив імпланти, які імітують ріжки.

Британський 5-й канал назвав його за це “Смертим Дияволом”. Чоловік знявся у фільмі “Ласкаво просимо до чистилища” 2017 року, але касовою стрічка не стала.

Зараз Деленферу 53 роки. Каже, коли побачив війну в Україні, не витримався і вирішив допомогти.

“Я побачив, що відбувається в Україні. Я не міг просто спостерігати за цим. Тому вирішив, що маю робити щось”, – розповідає чоловік.

Деленфер допомагав евакуювати двох українців до Польщі. А потім вирішив допомагати ЗСУ.

“Я вирішив продати свій будинок, щоб купити спеціально облаштований джип, на якому поїхав в Україну”, – розповідає актор.

Спочатку він вивозив цивільних з-під обстрілів, потім віддав авто бійцям під Бахмутом. Прагнув долучитися до оборонців України, але за станом здоров’я його не взяли.

Тож зараз Діабло живе у притулку для переселенців у Мукачево, вчить українську мову та волонтерить. Збирає на автомобіль, яким зможе їздити у зону бойових дій.

У майбутньому британець хоче отримати українське громадянство. У Британії у Деленфера лишилася доросла донька. В Україні британець знайшов собі цуценя, якого назвав Дизель. Коли чоловік знайшов його на завправці на трасі з Києва до Ізюма, воно було брудне і смердюче – так і виникла кличка. Діабло каже, що тепер це його найкращий друг.

Як повідомляло BitukMedia, y Запоріжжі одружилися англійський волонтер Джеймс Капріні та місцева мешканка Наталія Ісакова. Британець зробив пропозицію Наталії на третій день знайомства, але до весілля прозустрічалися вони 10 місяців.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі