П’ятниця, 29 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Сильна зсередини і добре готує” – британський волонтер одружився із запоріжанкою

Важливо

У Запоріжжі одружилися англійський волонтер Джеймс Капріні та місцева мешканка Наталія Ісакова. Британець зробив пропозицію Наталії на третій день знайомства, але до весілля прозустрічалися вони 10 місяців.

Про це розповідає Суспільне.

Капріні прийїхав вступити до Інтернаціонального легіону та воювати на боці України проти росії, але вирішив стати волонтером. У Львові він познайомився із переселенкою із Запоріжжя Наталією. Жінка на той час евакуювалася від російських обстрілів.

Наталія каже, що коли побачила Джеймса, одразу закохалася. За місяць вони почали жити разом, разом зайнялися волонтерством.

Знайшли кохання під час війни: у Запоріжжі волонтер з Англії одружився з українкою
Знайшли кохання під час війни: у Запоріжжі волонтер з Англії одружився з українкою

“Він мені зробив пропозицію на третій день нашого знайомства, але я тоді все серйозно не сприйняла, я думала, що він шуткує. У нас дуже багато спільного, як виявилося. Він дуже хороший і я його люблю. Він щирий, прямий, інколи дуже прямий, але я з ним щаслива”, – каже жінка.

“Вона відрізняється від всіх людей, з якими я спілкувався. Вона дуже близька мені. Вона належить до тієї категорії жінок, які сильні зсередини. Вона може за себе постояти. Вона піклується за мене, вона мені дуже смачно готує і допомагає зі всім, що мені тут треба”, — розповідає про свою наречену Капріні.

Друзі привезли на весілля парі українські символи. Артур Кириленко, друг родини, купив для Джеймса сувенірну булаву. Після розпису у запорізькому РАЦСІ пара обмінялася національними прапорами.

“Джеймс такий хлопець, що справжній козак”, – сказав ще один друг подружжя, Денис.

Як повідомляло BitukMedia, волонтерка Наталія Попова, керівниця Центру порятунку диких тварин, врятувала із зони бойових дій левів, тигрів, ведмедя та інших тварин. Разом із UAnimals вона рятує тварин із гарячих точок та визволених територій.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі