Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Волонтери перетворили маршрутку на мобільний барбершоп для ЗСУ

Важливо

Волонтери із одеського об’єднання “Майстерня незламності” відремонтували стару “маршрутку” та облаштували у ній перукарню. Вийшов повноцінний сучасний барбершоп, який відправлять найближчим часом на фронт.

Про це повідомляє ШоТам.

“Майстерня незламності” раніше виготовляла для військових баггі та мобільні душі. Потім волонтери знайшли транспорт, який раніше їздив по 191 маршруту в Одесі і вирішили її переобладнати. У пересувному барбершопі є навіть кондиціонер. На даху маршрутки – резервуар із 400 літрами води.

“Щоб наші хлопці виглядали в бою як справжні джигіти. З гарними бородами, з гарними зачісками”, — каже співзасновник фронтового барбершопу Олександр Гринюк. Свій проект називає “Барбер незламності”.

Барбершоп обладнали генератором та базовим набором перукаря – машинкою для стрижки, тримером, шейвером, щіткою, ножицями, гребінцем та феном.

Перукарі кажуть, що думали, військових треба буде стригти лише налисо. Але зараз часи змінилися і військові замовляють звичайні зачиски.

Як повідомляло BitukMedia, львіські волонтери створюють унікальні шеврони-обереги для військових. Їх роблять у формі областей України і вишивають традиційними орнаментами.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі