Неділя, 5 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

У прикордонних Сумах проводять реабілітацію за допомогою джакузі

Важливо

У реабілітаційному відділенні клінічної лікарні №5 у Сумах відкрилися кабінети водолікування, теплолікування та синглетно-кисневої терапії. Лікарі готові приймати пацієнтів із хворобами ЦНС, опорно-рухового апарату та метаболічними порушеннями.

Про це повідомляє BitukMedia.

“Відкриття відділення бальнеологічного лікування дасть можливість нашому реабілітаційному відділенню сутєво розширити спектр надання медичних послуг”, – говорить  директор Сумської лікарні №5 В’ячеслав Петренко.

Кошти на нове устаткування отримали від Національної служби здоров’я України в рамках додаткового фінансування.

Для лікування та реабілітації пацієнтів сумські лікарі будуть використовувати душову кафедру, двоканальний душ Шарко, ванни “джакузі”, вихреві ванни для лікування рук, ніг, ванни для процедур з додаванням бішофіту та лікарських трав – шавлії, розмарину, хвої.

Гідроаеромасаж допоможе пацієнтам, які мають травми опорно-рухової системи, судинні порушення, лімфовенозну недостатності, кажуть лікарі.

Є також кабінет парафіноозокеритотерапії – одного із видів теплолікування. Є також кабінет відпочинку від процедур та апарат для виготовлення “кисневої пінки”.

Для кожного пацієнта реабілітаційну програму будуть складати окремо.

Як повідомляло BitukMedia, xірурги-стоматологи Чернівецької обласної лікарні зробили пацієнту нову щелепу з його ребра. Операція проходила у два етапи.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі