Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Присвячується саперам: “Океан Ельзи” презентував кліп на нову версію відомого хіта

Важливо

Гурт “Океан Ельзи” випустив кліп на нову версію хіта “Я їду додому”. У відео показали історію української дівчини, яка обирає для себе важкий шлях повернення додому. Нова “Я їду додому” є “присвятою і щирою вдячністю саперам, які щоденно ризикують життям, очищуючи Україну від мін”.

Пісню “Я їду додому” гурт випустив 15 років тому. У 2003 році вона увійшла до альбому “Тviй формат”. 

Зараз “ніби звичайна фраза “Я їду додому” перетворилась на найбільше бажання, мантру, молитву для мільйонів українців”, а “пісня звучить зовсім інакше: чуттєво, з болем, але з надією, з непохитною вірою в наш дім-Україну, – йдеться в описі під кліпом на Youtube.

Відео презентували спільно з фондом “Повернись живим” і мобільним оператором “Київстар” у рамках кампанії з розмінування деокупованих територій України під назвою “Нам тут жити”. Згідно з даними ДСНС, мінами та нерозірваними боєприпасами забруднені близько 30% України.

“Океан Ельзи” закликали приєднатися до збору на обладнання і транспорт для 146 саперних груп ЗСУ, які розміновують Україну. Долучитися можна тут. Кошти від монетизації пісні й відео гурт спрямує на розмінування (і уже спрямував додаткових 500 000 гривень).

Як розповідало раніше BitukMedia, наприкінці травня гурт “Океан Ельзи” спільно зі співачкою Kola випустили спільний кліп “Коли ми двоє”, який присвятили “всім, хто любить і чекає”.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі